Aktivne tipkovnice

  25. 10. 2017

Pri izbiri medicinske tipkovnice mora biti prva prednostna naloga čistoča. Sposobnost natančnega varovanja pred okužbami in rastjo bakterij mora prevzeti vodilno vlogo na delovnem mestu, kjer je čistoča ključnega pomena.

Kaj pa udobje? S čistimi tipkovnicami se lahko zmešate med skalo in trdo mesto - udarite na ravno, neudobno površino ali se zaskrbite zaradi klicev, ki se skrivajo v vrzeli okoli tipk.

Našli smo rešitev - tipkovnico z zapečateno silikonsko membrano nad ključnim poljem, ki se zdi tako zadovoljivo uporabiti, da boste našli poskus, da upravičite nakup enega za svoj domači računalnik.

AK-C7000 je vrhunska higienska tipkovnica. Zagotavlja vso zaščito pred okužbami in minimizira tveganje, ki ga potrebujete, vendar se počuti kot prava tipkovnica. Tipke potujejo podobno kot prenosni računalnik. Brezšivna silikonska membrana ščiti pred navzkrižnim onesnaženjem, prenašanjem kalčkov in nastajanjem bakterijskih biofilmov, hkrati pa se počutite neverjetno prijetno.

Če želite, da se tipkovnica počuti pravilno, morajo tipke udariti. Vodotesne tipkovnice s povsem ravno površino lahko enostavno očistite, vendar brez povratnih informacij tipk, jih je uporaba neprijetna in neprijetno.

Ampak, če imajo ključi globino, to vodi do vrzeli - in vrzeli pomenijo klice. Ena od možnosti je uporaba tipkovnice, zaščitene z vodo, ki je podobno običajni tipkovnici, vendar ga je mogoče očistiti z razkužilom.

Vendar pa je pomanjkljivost. Tipkovnica lahko kaplja ali pušča tekočino, ki lahko tvori bakterijske biofilme - odlično okolje za rast bakterij. Pranje tipkovnice lahko dejansko poslabša stvari, tako da izpraznite skrite bakterije do površine.

Funkcijo ActiveKey lahko temeljito brišete in razkužite, ključe pa lahko preprosto izklopite tako, da pritisnete samo dve tipki. Integrirano, vodotesno tesnjenje ključev pomeni, da se čistilna tekočina ne zbira v nobenih razpok.

Skratka, odlično se prilega bolnišnicam, laboratorijem, čistim sobam, proizvajalcem hrane in industrijskim okoljem - kjerkoli je higiena kritična.

Ima tudi neobvezno polje za osvetlitev osvetlitve za delovanje v slabi svetlobi - drugo funkcijo, ki omogoča preprosto uporabo v osvetljenem oz. Nočnem času.

Če želite več informacij o tipkovnicah ActiveKey in medicinskih razredov, se obrnite na nas na Nexus na 01524 770 777.

Tu je ponudba ActivKeyja:

http://www.nexuscomponents.co.uk/ Izdelovalci / Izdelki / ACTIVE%20KEY